Workwear

Jouw bedrijfskleding, die haal je bij Blue label

Onze passie is om de beste bedrijfskleding te leveren.

Blue Label is official dealer van topmerken als Mascot Workwear, Blåkläder Workwear, Blue Aventura, Chaud Devant, Haen en Panter ES Safety. Maar ook merken als Hydrowear, Jobman, Giovanni Capraro zitten in ons assortiment. In onze showroom hebben we diverse collecties hangen.

Onderstaand een aantal catalogi om alvast een indruk van de vele mogelijkheden te krijgen. Bel of mail ons om een vrijblijvende afspraak te maken. Kijk op de onderstaande catalogi.

Workwear

MASCOT produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit. Als u meer wilt weten over werkkleding, veiligheidsschoenen, accessoires en services, zoals de verschillende bestelmogelijkheden zoals MASCOT® Smartstore, neem dan contact met ons op.

MASCOT® SmartStore is niet alleen een bestelsysteem, maar een interne logistieke oplossing. Maak als middelgroot of groot bedrijf gebruik van MASCOT® SmartStore, dit is een gratis webshop.

Blåkläder Workwear producueert van het bescheiden begin in het landelijke Zweden in de jaren ’50 tot de vieze werkplaatsen van de hele wereld, modderige bouwplaatsen, extreme werkomgevingen, lasspetters en vonken. Overal vind je de hoogwaardige werkkleding van Blåkläder. Ze hebben een lange weg afgelegd, maar ze zijn nog lang niet klaar of tevreden.

Bekijk de catalogi

Mascot Customized

MASCOT® CUSTOMIZED is nog lichter en nog sterker en heeft nog meer stretch. Er zijn bovendien veel kleuren en kleurcombinaties, dus u kunt de kleding aanpassen aan het profiel van uw bedrijf of uw persoonlijke stijl.

MASCOT Accelerate

Een revolutionaire stretch collectie, zeer comfortabel en uitstekende bewegingsvrijheid. Ontworpen en getest zodat deze werkkleding alle weersomstandigheden kan weerstaan.

MASCOT Advanced

Een complete stretch kledingcollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te gaan.

MASCOT Unique

Stijlvolle tweekleurige werkkleding, heeft handige details en is geschikt voor een actieve werkdag. Duurzaam en comfortabel.

MASCOT Crossover

Alle basiskleding in één collectie. T-shirts, sweaters en polo’s in een groot aantal kleuren.

Mascot Light

Een van de lichtste complete collecties in het assortiment van MASCOT met een hoge slijtvastheid, ondanks het lage gewicht. De collectie omvat een selectie van tweekleurige producten met veel vanzelfsprekende combinatiemogelijkheden – ook met het overige assortiment.

Mascot Industry

Bescherming, hoge kwaliteit en ontworpen voor industrieel wassen. MASCOT® INDUSTRY geeft de vele functies binnen het bedrijf een uniforme look. De werkkleding is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en behoudt ook na veelvuldig industrieel wassen vorm, kleur en kwaliteit.

Mascot Safe

Het assortiment aan veiligheidskleding van MASCOT behoort tot een van de grootste en meest uitgebreide collecties in de branche. Om het assortiment overzichtelijk te houden, hebben wij onze kleding in verschillende collecties ingedeeld. Alle fluorescerende producten zijn EN ISO 20471 gecertificeerd.

Mascot Accelerate Safe

Hi-vis kleding van ULTIMATE STRETCH voor iedereen die behoefte heeft aan maximale zichtbaarheid, ultieme bewegingsvrijheid en vele functionele details. Kleding met een moderne, sportieve look – met volledige focus op slijtvastheid, veiligheid en zichtbaarheid!

Mascot Footwear

Schoenen uit de MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-collectie kunnen op 40 °C worden gewassen. Dit voorkomt verspreiding van bacteriën waardoor u verzekerd bent van een goede hygiëne. Robuuste en slijtvaste laarzen met de hoogste slipweerstand. De laarzen uit de MASCOT® FOOTWEAR COVER-collectie zijn waterdicht.

Mascot Footwear

MASCOT biedt niet alleen werkschoenen met maximale veiligheid, maar ook een aantal schoenen zonder veiligheidsonderdelen. Alle veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd conform EN ISO 20345 en hebben onder andere een versterkte teen, anti-perforatiezolen en antislip. Kies de collectie die het beste bij uw werkzaamheden en stijl past.

Blåkläder

Met stevige roots in de Zweedse textielindustrie kan Blåkläder met trots terugkijken op het afgelegde traject in de productie van hoogwaardige en functionele werkkleding, handschoenen en schoenen. Na meer dan 60 jaar ervaring, is Blåkläder uitgegroeid tot een familiebedrijf met een sterke langetermijnvisie visie. Blåkläder heeft al meer dan 20 jaar een “triple A gold” waardering.

Blåkläder – Unite collectie

Met de UNITE bi-colour collectie van Blåkläder zal het imago van uw team medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Net als dat u uw bedrijf op de kaart zet!

Panter ES Safety

PANTER, een marktleider merk in de productie van veiligheid, bescherming en uniforme schoenen, maakt deel uit van een 100% Spaans familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Stanley/Stella

Voor kwalitatief mooie hoodies en T-shirts komt je uit bij het merk Stanly/Stella, leverbaar in ruim 50 kleuren!

Clique

Bij Clique vindt u de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar.

Giovanni Capraro – Black Label

The Black Label Collection

Giovanni Capraro – Black Label I

The Black Label Collection I

Giovanni Capraro – Black Label II

The Black Label Collection II